ح.ج
عنوان :

رفلاکس معده

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام آقای دکتر، من دو بار از طریق زوپ به صورت تصویری توسط شما ویزیت شدم.
مشکلم رفلاکس شدید معده بوده (دو ماه پیش) و با داروهایی که جنابعالی فرمودین روند بهبودی طی شد. همینطور از ماه اول فرموده بودین که چای، گوجه، شکلات و نعنا مصرف نکنم که رعایت شد.
روند بهبودی واقعا خوب بود بطوری که من فقط یک بار با مصرف گوشت قرمز کمی احساس سوزش داشتم. اما دو روز پیش صبح یک استرس کاری نسبتا شدید رو تجربه کردم و بدون صبحانه روزم رو شروع کردم، شب پیتزای خانگی (با مرغ) حاوی آویشن خوردم و گویا مجموع همه ی این اتفاق ها باعث شد من دچار سوزش و کمی درد در معده بشم و هنوز هم این موضوع ادامه داره و بخاطر همین موضوع هم الان استرس دارم و فکر میکنم استرس وضعیت رو داره بدتر میکنه.
میفرمایید چه کنم؟

داروهای ماه اول:
نولپازا 20 که دو بار در روز مصرف میشد.
سوکرالفیت 500
و شربت MOM

داروهای ماه دوم:
نولپازا 40 روزی یک بار
موتیلوور 10

🙏