م.ص
عنوان :

حساسیت پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام جناب دکتر،وقت بخیر،بنده داروساز هستم،یک پسر 13ساله دارم که بخاطر بی احتیاطی همسرم در کارگاه پوست صورتش رو برق جوشکاری زد و کمی سوخت،متاسفانه همسرم بدون مشورت به پوستش اول زینک اکساید و بعد از گذشت یک روز، کرم ترمیم کننده بزرگسالان رو زده که بعد از اون حساسیت داده و به صورت التهاب و قرمزی خودش رو نشون داد،با مشورت چتد داروساز دیروز از هیدروکورتیزون استفاده کردم، اما احساس میکنم چندان اثربخش نبوده،من تصویرش رو برای شما ارسال میکنم،ممنون میشم کمکم کنید(دقیقا این مشکل رو از پریشب پیدا کرده)،هیچ خارش یا سوزشی هم نداره ولی التهاب و قرمزی بله خیلی زیاده

سلام وقت شما هم بخیر آیا قبلا سابقه تبخال در صورت داشته اند؟

خیر اصلا
ممکن هست تبخال باشه؟اول به صورت الهتاب بود و بعد تاول هم اضافه شد

بله بسیار محتمل است که تبخال باشد بنابراین بهتر است از قرص ویرابکس 1000 میلی تنها در یک روز هر 12 ساعت دو عدد مصرف کنند. و چون احتمال اضافه شدن عفونت میکروبی هم هست از سفالکسین 500 میلی هر 6 ساعت تا 7روز استفاده کنند. از کمپرس مرطوب محلول یک در هزار زینک سولفات نیز می توان جهت خشک کردن تاولها استفاده کرد. پس از خشک شدن تاولها نیز برای چرب شدن کراستها(دلمه ها) می توان از کرم فوسیدین روزی دو بار بهره برد. از تابش آفتاب بر پوست برحذر باشند تا ایجاد لک نشود. هفته بعد نیز عکس مجدد ارسال گردد.

سپاسگزارم،چرا تبخال روی این قسمت از پوست،چه دلیلی میتونه وجود داشته باشه؟
پس حساسیت نیست؟

پوستی که به هرعلت آسیب دیده محل مناسبی برای بروز تبخال صورت است.

سپاسگزارم،فقط اینکه پسرمن 13سالشه،مشکلی برای مصرف داروها نیست؟

خیر بالای 12 سال دارو را با دوز بالغین باید مصرف کنند.

🙏

احتمال حساسیت خیلی کمتر است.

🙏