ش.ن
عنوان :

آلرژی

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام دکتر پسرم هفته دیگه 6ماهه میشه قبلا بهتون پیام دادم چندبار،سیر بیرمیل سوی میخورد و علایمی از حساسیت به پروتئین نداشت فرمودین ازمایش مدفوع بده که براتون فرستادم و حساسیت نداشت بهش شیرخشک آپتامیل 1 دادم بعد از صحبت با شما که یک ماه خورد و علاییمی نداشت چند روز پیش صورتش دونه های ریز بدون رنگ زد که روی سینه و بعضی قسمتای بدنشم بود،من دوباره شیرخشکسو به بیومیل سوی تغییر دادم که ببینم جوشا میره اما نرفت اما نسبت به وقتی که اپتامیل میخورد ارومتر شده با اپتامیل شبا برای خواب بیقراری میکرد منظورم اینه سختتر میخوابید،توی اون یک ماهم که اپتامیل خورد وزن اضافه نکرد 7کیلو بود و الان هم 7کیلو،دکتر لطفا کمکم کنید نمیدونم واقعا حساسیت داره؟یا نه؟هفته دیگه میخوام غذاشو شروع کنم نمیدونم سرلاک بدون شیر بگیرم یا با شیر،و 3روزم اینفترینی دادم که خیلی زیاد بیقرار شد

اگر با شیر بیومیل سوی علائم کمتر هست و وزن اضافه کرده که همین را بدید این دونه های پوستی هم البته چیز مهمی نبوده که شیر عوض کنید

اگر شش ماه کامل شده غذای کمکی با فرنی و همین شیری که خوبه وعلائم ندارهددرست کنید

دکتر اخه 6ماهش بشه بیرمیل سوی شماره 2نداره و مشکلی نداره همینو بدم؟از لحاظ مواد داخل شیر که به شماره 2تغییر میکنه.ممکنه با آپتامیل سازگار نباشه شیر دیگه ای رو امتحان نکنم؟و اینکه چرا اینفترینی میدم بیقرارش میکنه اگه به پروتئین حساس نیست؟
با بیومیل سوی هم وزنگیریش خوب نیست
چه شیرخشکایی دیگه ای رو امتحان کنم دکتر؟با توجه به اینکه رفلاکس داره و داروهم اس امپرازول و دمپریدون میخوره
شیر سیمیالاک نئوشور میتونم بدم؟یا نان ببلاک سوپرامیل یا بیومیل پلاس،کدومارو امتحان کنم دکتر؟

به پروتیین گاوی حساس هست و با سویا مشکل نداره

اگر وزن نگیره باید شیر نئوکیت شروع کرد

دکتر یعنی حساسیت داره؟پس چرا ارمایشش منفی بود

میتونید امتحان کنید ولیدر نظر بگیرید که شیر گاویه و ممکنه حساسیت نشون بده

شیرسویا رو تا کی میتونم بهش بدم؟
دکتر این ازمایشو فرمودین برای ادرارش بده که اجری رنک بود
سلام دکتر چندروز پیش بهتون بیام دادم صورت پسرم دونه های ریز بی رنگ زده بود فرمودین شیرشو عوض کنم الان بیومیل سوی میخوره و توی خواب یهو انگار نفسش بند اومد و ناله میکنه

دکتر جان سلام پسرم 6ماهو یک هفته اشه و دوماهه وزنش ثابت 7کیلویه،یک هفته هم هست فرنی میخوره و سرلاک اما هیچ تاثیری نداشته و رفلاکسش شدیدتر شده،5ماهه که اس امپرازول و دمپریدون میخوره،شیرخشکش هم بیومیل سوی هست چیکار کنم دکتر

2225*****9003
تماس بگیرید برای نوبت اندوسکوپی