پ.ا
عنوان :

تورم صورت

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشی...دخترم موقع تولدابرو وچشمش ورم داشت طوری که دست میزنم انگار زیرش ژله ای هست...به چنتا دکتر گفتم که گفتن تا 6 ماهگی خوب میشه ...الان دخترم 6 ماهشه به نطرمن تغییری توش نیست دخترم به پروتین گاوی حساسیت داره طوری که از بدو تولد شیر پپتی جونیور میخوره....تو حاملگی به خاطر فشار بالای خودم روزانه امپور زیر جلدی میزنم....دکتر جان الان دخترم به چه دلیل به این صورته ممنون میشم جوابمو بدید
امکانش هست که به خاطر حساسیت باشه..
اینم عکس موقع تولدش ......خودتون مقایسه کنید لطفان

سلام بعیذثد است ممکن است همانژیوم عمقی یا توده چربی باشد بهتر است سی تی اسکن از این ناحیه انجام شود