ز.ج
عنوان :

پوست

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام میخواستم روتین مناسب پوستم رو بهم معرفی کنین با محصولات مناسب،پوست مختلط رو به چرب دهیدراته حساسی دارم که به هر محصولی واکنش نشون میده و جوش میزنه،دور دهانم تیره تر بقیه صورتمه پوست صورتم اصلا یک دست نیس،ی جاهایی هم جای جوش و لک دارم،منافذ هم روی بینی و گونه هام دارم،کم خون هم هستم.احساس میکنم پوستم کدر و تیره شده
سنم هم23سال هست
بعد اینکه من مثلا از یه مرطوب کننده یا ابریان مه استفاده میکنم وقتی دیت میکسم رو صورتم بعد از یه مدتی انگاری همش چرک داره از صورتم میاد بیرون مثه اینکه کرما جذب نمیشن

سلام
روزبخیر
لطفا همه چیزهایی که درحال حاضر معمولا برای پوستتون استفاده می کنید از شوینده گرفته تا آرایشی از آبرسان تا ضدآفتاب از خونگی تا داروخونه ای لطفا همه رو بفرمایید و اگر اسم و مشخصات دقیقش رو نمی دونید عکس بفرستید و اینکه توی حموم با چی صورتتون رو می شورید

فوم لافارر،سرم آبرسان باله آ،مرطوب کننده لافارر شماره 2،ژل اسکراب پریم اینو توی حموم استفاده میکنم،ماسک خاک رس و گل سرشور،بعد از حمام استفاده میکنم،ضدافتاب بایودرما همون فلویید 30درصده،از لوازم ارایشی یک مدتی هست استفاده نمیکنم اصلا
اینی هم که گفتم پوستم حساسه نازک نیس،فقط به محصولاتی که بهش نیازه زود واکنش میده و جوش میزنه،جوشای درست هم نه،ریز
نسازه

لطفا بفرمایید که طرز استفاده این محصولات در طول روز برای شما به چه ترتیبه

من فقط اخر شب که میخوام بخوایم صورتمو با فوم میشورم،بعد روی پوست خیس ابرسان باله ا رو میزنم،و میذارم تا جذب شه،قبلا بعد روش مرطوب کننده هم میزدم ولی اصلا رو پوستم نمیموند تا دست میزدم مث چرک کامل میومد تو دستم،دیگه مرطوب کننده رو قطع کردم فقط همون ابرسان رو زدم،روزها هم وقتی بیرون میرم ضدافتاب میزنم،زیاد اهل بیرون رفتن میستم همش تو خونه م،توی حموم هم با همون ژل اسکراب پریم صورتمو میشورم بعد از حموم هم ماسک خاک رس رو میزنم با اب،قبلنا با گلاب میزدم به پوستم نمیساخت

به علاوه اینکه اسم فوم، آبرسان و ضدآفتابتون رو کامل ذکر نکردین و با این توضیح مشخص نیست که کدوم مدل ازاین محصولات رو استفاده کردیم، برای اینکه بتونم دقیقتر راهنماییتون کنم اسم مدل و کامل بفرمایید یا اینکه عکس بفرستید

خواهش میکنم
بله اکنه مت هست

لطفا امه محصولاتی که دارید رو کنار بگذارید به جز ضدآفتاب
و روتینی که براتون می نویسم رو تهیه کنید

من تا به الان خیلی ضدافتاب استفاده کردم که بهم نساخته و جوش زدم
الارو،سینره بی رنگ،دکتر ژیلا،راسن،هیدرودرم
تا به این رسیدم ولی این خیلی گرونه و هم اینکه خیلی سفید میکنه ادمو
باشه حتما

_پن آبی مدیپن
_مرطوب کننده سبز فیس دوکس(مخصوص پوست چرب)
_ضدآفتاب بایودرما مدل آکنه مت
_اسکراب سیگل مدل کلین پرو
_کرم آزلادرم

آکنه مت ضدآفتاب بسیار خوبیه و تو این بازار الان ایران به ندرت ضدآفتاب به این خوبی برای پوست مختلط تا چرب هست

بعد اینکه من دور چشمم کمی تیره شده جدیدا،کرم دور چشم مناسب سنم رو هم میشه پیشنهاد بدید
واسه روشن شدن پوستم و لکه های صورتم و اون هاله ی قهوه ای دور دهنم
میخواستم لایه بردار تهیه کنم ولی میترسیدم

برای هرچیزی که در گام نخست لازم بود بهتون معرفی کردم
طبق دستوری که عرض می کنم تا 2 ماه استفاده کنید بعد از دوماه یک یا دو محصول دیگه اضافه میشه
فقط لطفا قبلی ها رو به هیچ عنوان استفاده نکنید

و تونر مناسب پوستم؟
این کرم آزلادرم برای چی هست؟
دور چشمم هم مستعد میلیاست

روش استفاده به این صورت باشه که
صبح که بیدار میشی. اگر صورتتون برق یا چربی داره صورتتون رو با پن آبی مدیپن بشورید خوب آبکشی کنید با دستمال کاغذی یا حوله خیلی نرم خشک کنید و بلافاصله مرطوب کننده سبز فیس دوکس به اندازه کافی بزنید
یک دقیقه صبر کنید و بعد ضدآفتاب آکنه مت بایودرما رو بزنید و مشغول فعالیت های روزانتون بشید
اگر ازمنزل خارج میشید ضدآفتاب رو تا زمان برگشت هر دوساعت تمدید کنید
ظهر یا بعدازظهر یا اگه بیرون بودید وقتی که برمی گردید خونه صورتتون رو با آب ولرم و پن آبی مدیلن بشورید و باز به همون ترتیب بالا خشک کنید و بلافاصله مرطوب کننده فیس دوکس بزنید
شب ها قبل خواب مقدار خیلی کمی کرم آزلادرم روی لکهای جای جوش بزنید و صبح روز بعد همون روال رو تکرار کنید
توی حمام دو تا سه بار در هفته پوستتون رو طبق بروشور داخل اسکراب به مدت دو دقیقه خیلی یواش با حرکات دورانی ماساژ بدید و بلافاصله بعد از حموم و خشک کردن صورت مرطوب کننده بزنید
به طور کلی بعد از هربار تماس صورت با آب مرطوب کننده بزنید.
در مورد سیاهی دور چشم تا دو ماه دیگه فقط یک کار باید انجام بدید
صبح بعد از بیدار شدن
نیم ساعت قبل از ناهار
دوساعت بعد از ناهار
نیم ساعت قبل از شام
و قبل از خواب
یک تا دو لیوان آب بخورید
همچنین روزی یک عدد سیب بخورید
بعد از دوماه که این رویه رو داشتید کرم دور چشم و روشن کننده بهتون معرفی می کنم

توی این دوماه به غیر از مواردی که گفتم چیز دیگه ای لازم نیست عزیزم
موفق باشید

🙏