ر.ب
عنوان :

تعویض شیرخشک

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید .
پسر من 11 ماهشه و طبق آزمایشهایی که چندماه قبل انجام دادید و مطابق تشخیص و دستور شما از شیر خشک ایزومیل استفاده کرده تا الان .
متاسفانه ایزومیل و دو برند دیگه ای که شما معرفی فرمودید در حال حاضر در بازار نایابه .
امکان داره برند دیگه ای معرفی بفرمایید . شما الکیر و نوترامیژن رو هم فرمودید که متاسفانه همگی نایابند ؟
من فعلا در حال استفاده از گلدن گات هستم .
آیا میتونه از همین استفاده کنه یا دستور دیگه ای میفرمایید ؟

سلام روزی,سه تا چهار بار بیشتر شیر نیاز ندارد دو وعده گلدن گات بدهید و دو وعده بیومیل سوی یا هومانا اس ال یا اگر هیجکدام نبود آ آل 110