ح.ذ
عنوان :

موتیلیوم

متخصص بیماری های کودکان
باسلام و خسته نباشید.اقای دکتر دخترم 4 ماه و 3 هفته هست
رفلاکس داره.موتیلیوم میخورد.از وقتی غذا خور شد سعی کردیم کم کنیم ک بدتر شد حالش و دوباره مثل قبل دادیم.حالا ویشب هرچی گشتیم دنبال موتیلیوم موجود نبود.حتی اون شماره ای ک شما دادید هم گفت نداریم.الان خیلی در حالت تشدید هست.و صبحونش رو هم نتونست حتی بخوره.حالا چیکار کنیم؟باکلوفن بدیم یا دمیترون؟کدوم تاثیرش بهتره؟
کلا هم از وقتی ک غذا خور شده بدتر شده.و حتی موتیلیوم هم میخورد باز خیلی بالا میاورد.

سلام باید غذا را با حجم کم و دفعات ریاد بدهید اگر به غذایی حساسیت نشان داد قطع کنید و غذای دیگر بدهید شربت دمیترون هر 6 ساعت 1/5 سی سی میتوانید جایگزین کنید

🙏