ا.م
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام.خانم دکتر من چندماهه ریزش مو شدید گرفتم البته توی دوران شیردهی هستم.پسرم فقط شیر من رو میخوره 8ماهشه.زینک پلاس،کلسیم،قرص اهن فروفروت گاین هم چندوقته شروع کردم میخورم اما تاثیری نداره.دارویی هست که توی شیردهی ضرر نداشته باشه و مو رو تقویت کنه و جلوی ریزش رو بگیره؟(کلا چون من تاحالا موهام رو رنگ نکردم تارهای موهام خیلی نازکه سی ساله هستم)

سلام قبل از دوران بارداری پریودتون منظم بود؟سابقه تنبلی تخمدان، موهای زاید صورت نداشتید؟

بله منظم بوده سابقه تنبلی هم نداشتم موی زاید هم فقط یکی دوتا زیر چونه ام درمیاد

از ماه سوم زایمان در بیشتر خانمها ریزش موی شدید شروع میشه که حدود 6 ماه ادامه داره و بعد به تدریج شرایط بحالت عادی برمی گرده

در حال حاضر بهترین اقدام استفاده از مکملهاست که شما مصرف می کنید برای 6 هفته تزریق آمپولهای بیوتین و بپانتن کمک میکنه و تونیک های گیاهی تقویت مو مثل ایروکس یا اویدرم که روزانه کف سر ماساژ بدید

اگر تا سه ماه دیگه ریزش قطع نشد و برگشت خوبی نداشت آزمایش خون لازم هست

کپسول یا قرصی ضد ریزش مو نیست؟زدن امپول توی این دوران کرونا یه مقدار مشکله
🙏