ا.ی
عنوان :

مصرف دزولست

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام من از مراجعینتون با مشکل تخمدان پلی کیستیک هستم که ماه پیش چون پریود نشدم گفتین دزولست رو ادامه بده .اما دزولست پیدا نمیشه میشه از قرص بلارا و یا روکین ... استفاده کرد.و اینکه من دوفاستونم رو هم بخورم ؟.اسپیرولاکتون و متفورمین هم استفاده میکنم.

بله میتونید روکین بخورید بقیه داروها رو هم ادامه بدین روز پنجم پریود بیاید سونو