ا.ش
عنوان :

تمدید دارو

متخصص بیماری های کودکان
سلام.خسته نباشید خانوم دکتر.پسرم 26 وارد 7 ماه شده با وزن 7600 و قد 66
سه دوره اس امپرازول و دمپریدون استفاده کرده و داروش تموم شده الان باید تمدید بشه داروهاش یا خیر؟ البته رژیمم رو کمی تغییر دادم و ماست و سس و تخم مرغ هم گاها میخورم و پسرم واکنشی نشون نداد ولی الان چند وقتی هست که شبها تو خواب خیلی این پهلو اون پهلو میشه و تو خواب بنظرم حساس تر شده و هرزگاهی شبها بینیش کیپ میشه خس خس میکنه و شیر خشک اپتامیل جونیور روزی چند مرتبه بهش میدم به خاطر کم بودن شیرم و اینکه سیر نمیشد.روزی چند سی سی بهش بدم بهتره؟ از اول ماه 6 به دستور شما سوپ سیب زمینی.هویج.مرغ بهش میدم و دو هفته ای هست که آب هم بهش میدم الان میتونم غذاهای دیگه بهش بدم ؟ و اینکه میتونم از گوشتهای دیگه و پای مرغ و روغن زیتون و میوه استفاده کنم یا خیر؟ و اینکه قطره اهن چند قطره باید بدم؟ میتونم از روروئک استفاده کنم یا خیر؟

بتدریج داروهاشو قطع کنین اگه علائم برگشت دوباره شروع کنین

اگه شما گوشت میخورین و علائمی در بچه ایجاد نمیشه ماهیچه گوسفند هم در سوپ میتونین بریزین

چون هم شیر مادر و هم شیر خشک میخوره ،نمیشه گفت چند سی سی کافیه.انقدر بدین که سیر بشه و خودش شیر خشک رو پس بزنه

روغن زیتون اشکالی نداره اما پای مرغ و میوه نه.میوه از ماه بعد شروع میشه