س.ب
عنوان :

پریودی یک ماهه

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام . خسته نباشید .
من از رامسر پیام میدم بهتون . مسئله م اینه که من حدودا 3 ماه پریود نشدم تا اردیبهشت ماه یک ماه پشت سر هم خونریزی داشتم . اول به صورت لکه ولی سه هفته دائم خونریزی . مراجعه کردم به پزشکهای رامسر یک دوره 21 روزه قرص ال دی و مفنامیک اسید دادن بهم کن خونریزیم قطع شد . بعد پایان دوره روز دوم پریودی ازمایش هورمون دادم و سونوگرافی . دو تا قرص دکتر بهم دادکه یکی و روز هفتم پریودی به مدت 7 روز و یکی و روز نهم به مدت 10 روز بخورم . چون کوهنورد هستم روز پنجم قرصا رفتم کوه متاسفانه قرصها رو فراموش کردم ببرم دو شب نخوردم . از که برگشتم خونه و قرصا رو خوردم خون ریزیم شروع شده و قطع نمیشه . من میتونم جواب آزمایش و سونوگرافی رو براتون بفرستم !؟ با اگر لازم میدونید حضورا باید بیام کرج پیشتون ؟!

سلام آزمایشات رو بفرستین اشتباه از شما بوده که قرص رو دوشب جا انداختین

بله درست میگید . کلا کیف کمک های اولیه م رو منزل جا گذاشته بودم .

ازمایشات وسونو نرماله البته بعد از قرص جلوگیری ازمایشات هورمونی باید با فاصله یک ماهه انجام میشد این مورد رعایت شده بود ؟؟؟؟شما ازدواج کردین ؟؟؟

نه ازدواج نکردم . من یک هفته بعد قرص ال دی پریود شدم و روز دوم رفتم ازمایش دادم . یک ماه نشد نه

فعلاه بهتره همون قرص ال دی شبی یکی ومفنامیک اسید روزی سه تارو شروع کنید چون ازمایش بااین داروها فایده نداره وکمکی نمیکنه اگه تا یک هفته قطع نشد دوبارباید با پزشکتون مشورت کنید در ضمن قرص اهن وفولیک اسید روزی یکی هم بخورین

🙏