m.s
عنوان :

کرونا

متخصص بیماری های کودکان
با سلام.دکتر ما چهارم از کرمانشاه خدمت شما رسیدیم برای ویزیت پسر شونزده ماهم. منو پدرش کرونا داریم.الان متوجه شدم بچه م تب کرده دکتر دارم از نگرانی می میرم.چه دارویی بهش بدم و دقیقا چکار کنم؟ چه علایمی داشته باشه باید ببرم بیمارستان.زیترومکس دارم توی خونه.

سلام
شربت زیترومکس 300 روزی یک بار 3 سی سی تا 6 روز
کنترل تب
باز نگهداشتن بینی
درصورت تب بیش از 5 روز یا علائم تنفسی مانند خس خس سینه یا بی حالی و اسهال خونی باید ازنایش بدهد و درمان ضد ویروس دریافت کند