ل.ک
عنوان :

داشتن حالت تهوع

متخصص داخلی
سلام وقت بخیر دکتر
من یکماه میشه که حالت تهوع شدید دارم و خیلی بی حال میشم . غذا که میخورم بعدش معدم نفخ میکنه و حالت تهوع ام بیشتر میشه و معده ام ضعف میکنه یعنی انگار گرسنه هستم در صورتی که تازه غذا خوردمه. این حالت ضعف رو همیشه دارم ن فقط بعد از خوردن غذا. گرما خیلی اذیتم میکنه اصلا نمیتونم برم بیرون چون حالت تهوع ام بیشتر میشه و عرق میکنم. رفتم دکتر عمومی این دارو ها رو برام نوشت : مترونیدازول ، قرص جویدنی دایمکت ، کلیدینیوم. این قرصا رو ک خوردم خیلیییی بهتر شدم میشه گفت حالت تهوع ام رفت ولی وقتی قرصا تمام شد بعد از یک هفته دوباره برگشتم به حالت های قبلی. تست بارداری هم دادم دکتر باردار نیستم.
بعد آقای دکتر بعد از غذا رفلکس معده هم دارم غذا بصورت اسیدی برمیگرده تو دهنم

سلام
شما نیاز هست که یک ازمایش باکتری معده که همون هلیکوباکتر پیلوری هست چک کنین
اگه منفی بود یک دوره دو هفته ای داروی ضد اسید معده مثل پنتوپرازول 40 صبح ها ناشتا مصرف کنین و اگر مثبت بود باکتری معده را درمان کنین
اگه بعد از دو هفته مصرف دارو بهتر شدین باید داروتون را ادامه بدین وگرنه باید اندوسکوپی بشین
برای چک باکتری معده میتونین انتی ژن اون را در داخل مدفوع چک کنین