ب.م
عنوان :

اسهال

متخصص بیماری های کودکان
سلام خانم دکتر
پسر من 15 ماهشه و از 2 روز قبل دچار اسهال شده، حدود 5-6 بار در روز دفع ابکی داره، خون در مدفوع نیست، تبدار هم نیست، اشتهاش روز اول بد بوده ولی از دیروز بهتر شده، استفراغ هم نداره، شیر خودمو همراه با غذای سفره می خوره
ایا نیاز به مصرف دارو و ازمایشی خست؟
سلام خانم دکتر

باعرض وقت بخیر،مامان جان بیزحمت تواین چندروز به هیچ وحه ابمیوه شیر سن ابچ میوه های فصلو ندین،به جاش تامیتوتین دوغ و اب و چای کمرنگ سوپو کته ماست وبرنج بدین

شربت زینک سولفات 5 سی سی روزانه

پودر کیدیلاکت هرروز یک عدد داخل ماست حل کنین بدین بخوره

کرانول پلانتاژل بگیرین هرروز یک عدد داخل اب جوش حل کنین بعداز سرد شدن هر 6ساعت یک چهارمشو بدین کوچولوتون

اکه با وجود این درمانای حمایتی تب یا بیخالی یا خون درمدفوع بود اطلاع بدین،فعلا نیاز به ازمایش نیست

خیلی ممنون خانوم دکتر، تا چند روز ممکنه ادامه داشته باشه؟ و اینکه برای قرمزی جای پوشک غیر پماد زینک اکسید چیز دیگه ای لازم هست بزنم؟

عزیزم تا 10روز ممکنه ادامه دار باشه.

🙏

پماد مگاکورت با کلوتریمازول هر هشت ساعت بزنین.