s.m
عنوان :

تیرویید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام وقت بخیر ایا ازمایش تیروییدم نرماله ؟ قبلا روزی نصف قرص لووتیروکسین میخوردم ولی چند وقتیه یادم میره بعصی روزا نمیخورم

دقیقا بفرمایید چقدر قرص میخورید، بعضی روزها یعنی چند روز در هفته؟

هروقت ک یادم بیاد مثلا ی وقت یادم هس 3 4 روز میخورم ی وقت یادم میره 3 روز مثلا نمیخورم ولی سعی میکنم بیشتر روزا رو بخورم .شاید هفته ای سه یا 4 بار بخورم .الان میخوام بدونم نرمال هس ازمایشم؟ چون عمل ارتوپدی دارم گفتم شاید نرمال نباشه ازمایش دادم

آزمایش نرمال هست و عمل قابل انجام هست (از نظر وضعیت آزمایش تیروییدتون)