ف.د
عنوان :

ادامه سوال قبل

متخصص بیماری های کودکان
سلام خانم دکتر دیروز ازتون مشاوره گرفتم . پسرم 7 ماه و 20 روزشه . از چه میوه هایی میتونم براش استفاده کنم ؟ آب میوه یا پوره ؟ چه مقدار ؟ برای افزایش اشتهای پسرم چه پیشنهادی دارین ؟

من نمیدونستم قطره اهن رو بعد از باز شدن باید در یخچال نگهداری کرد و یک ماهه قطره اهن ایروفیکس و قطره آد ویوا کیدز رو بدون نگهداری در یخچال مصرف کردم . خیلی از این موضوع نگران هستم . آیا مشکلی پیش اومده؟؟ ممکنه دل درد شبانه پسرم به این دلیل باشه؟
برای خارش بعد از حمام پسرم چه راهکاری دارین ؟ اگر امکان داره اسم کرمی رو که معرفی کردین برام تایپ کنین چون توی فایل صوتی واضح نیست

لوسیونبدن و صورت گیاهی سی گل
لوسیون بدن موستلا یا wee

یک دفعه موز دادم اطرافیان خیلی واکنش دادن که بچه نباید میوه بخوره و چرا زیر یکسال دادی.
چند سی سی شیر باید در طول شبانه روز مصرف کنه ؟
اگر میشه لطف کنید بگید چقدر میوه میتونم بدم ؟
دیروز پرسیدم فراموش کردید جواب بدید . هر وعده چند قاشق مربا خوری میتونم به پسرم بدم؟
میشه اسم و مدل کرم ها رو برام تایپ کنید ؟ منظورم ماستها هست
اگه میشه و کرم ضد اگزما و از بین برنده جوش و اگزما ماستها هم هست برام بنویسید . چون داروخانه مدل های مختلفی وجود داره
ماستلا
پسرم هر 4ساعت 90 سی سی میخوره . کم نیست؟ یکی از پزشکان گ ف تن حداقل باید 740 سی سی بخوره . در طول این چند ماه خیلی اذیت شدم برای اینکه این حداقل رو بخوره . پس به زور بهش ندم ؟
وزن تولدش 3/520 بوده . وزن الانش 7/800 .
حجم میوه و غذا هم لطف کنید
خیلی ممنون که اینقدر دلسوز هستین و جواب میدین
عکس کارت واکس رو براتون توی سوال قبل فرستادم

یادمه سیر صعودی داشت و روی همون رنگ خودش در حال افزایش

خانم دکتر بهتره از قطره اد استفاده کنم یا مولتی ویتامین ؟ اگر میشه یه مارک خوب قطره اهن یا مولتی و اد بهم معرفی کنید . از نظر قیمت مشکلی نداره .
من 2وعده به پسرم غذا میدم کافیه؟
در طول شب باید برای شیر بیدلرش کنم؟
از کی میتونم از کالسکه استفاده کنم؟ حالت نشسته مشکلی نداره؟
یه نظرتون از داروی رفلاکس استفاده کنم یا نیازی نیست؟

ببین عزیزم میتونید تعداد وعده ها رو بیشتر کنید تا چهار یا پنج بار هم میتونید بدید ولی به زور ندید تا جایی که تمایل داره

نه اصلا در طول شب بیدارش نکنید. شیر شبانه پوسیدگی دندان میده و اصلا لازم نیست بیدارش کنید.

از زمانیکه بتونه بشینه، البته احتمالا الان دیگه میتونه بشینه

در طول شب با گریه بیدار میشه اب میدم ولی بازم نا آرومی میکنه شیر هم همینطوره

ولی رو کالسکه باید حتما ایمن باشه، کمربند خوب و مناسب داشته باشه و اطرافش هم محکم و کاملا ایمن باشه، میتونید اطرافش چند بالش هم بگذارید که راحت باشه و تکیه بده به اونها

بله به طور کامل نه ولی از یک دستش کمک میگیره و میشینه

بهتره در طول شب شیر ندید عزیزم، بیشتر در آغوشش بگیرید و بهش محبت کنید.

ممنونم خانم دکتر مهربون
اگه میشه قطره هم معرفی کنید
بله پرسیدم مولتی بدم یا آد؟ و یه مارک خوب خارجی
قطره اهن هم همینطور

قطره اهن لیپوزوفر بدید روزی 1.5 سی سی
یک ماه درمیون، یک ماه آد بدید همونی که بهداشت داده و یک ماه مولتی ویتامین هم قطره ویواکیدز روزی یک سی سی

اهن تا پایان دو سال وزن زیر ده کیلو روزی 1.5 سی سی و وزن بالای ده کیلو روزی 2 سی سی

یک ماه آد بخوره و یک ماه مولتی ویتامین ویواکیدز روزی یک سی سی تا پایان دو سالگی

قبلا ایروفیکس استفاده میکرد. قطع کنم مارکی که گرفتید بدم ؟

عزیزم اگر از آهنی که میدی راضی هستی همون رو ادامه بده و اگر باهاش مشکل داری اینو بده، خودت گفتی قطره آهن معرفی کنم

نه راضی هستم فقط میخواستم بدونم مورد تایید شما هست یا نه ؟
اگر نیست طبق نظر شما عوض کنم

مورد تایید هست و به مصرفش ادامه بدید.

🙏