S.A
عنوان :

بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام وقت بخیر خسته نباشین
آیا شما پریناتولوژیست هم هستین ؟ در بارداری اولم هفته 20 کیسه آبم پاره شد در بارداری دومم تحت نظر دکتر محین معینی قرارگرفتم سرکلاژ شدم طول سرویکسمدر هفته 18 38 بود ودرهفته 21 به 20 رسید رحمم با سرکلاژ بازشد وکیسه آبم کمی بیرون قرار گرفت درهفته 21 والبته تا هفته 35 با استراحت کامل رسیدم شکر خدا البته با دوروهای زیاد دورنافی وغیره
برای بارداری مجدد باید حتما تحت نظر پریناتولوژیست باشم ایشون از ایران رفتن و من واقعا نمیدونم چه کسی رو پیدا کنم که تو این شرایط خیلی سخت بارداریم کمکم کنه
قصد بارداری مجدد دارم ممنون میشم راهنماییم کنین

سلام عزیزم خیر من پریناتو لوژیست نیستم میتونید تشریف ببرید پیش دکتر حنطوش زاده