م.ی
عنوان :

شروع غذای کمکی

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر، دختر من 7 ماهو 10 روزشه، وزنش 9kgهست، 1.5 هفته بهش فرنی و پس از آن حریره بادام و دو روز هست که سوپ سبزیجات شامل: گوشت ماهیچه گوسفند و هویج و سوپ سبزیجات و برنج و آلو (آسیاب شده) دادم، پس از آن حالت خفگی بهش دست میده که احساس میکنم شاید رفلاکس داره و گاهی عق میزنه، خوش خوراک هست و اصرار داره تقریبا 10 الی 15 قاشق کوچک غذا بخورد و نهایتا هم ما بهش غذا رو نمیدیم وگرنه خودش تمایل دارد بخورد، علت حالت خفگی و عق زدنش چی هست؟ با سوپ سبزیجات در این دو روز همچنان شکمش کار نکرده است.

سلام احتمال
نرمی حنجره
پایین بودن کام
ریفلاکس معده
فیستول مری به نای
اختلال بلع
اسپاسم حنجره

دراین موارد مطرح است که پزشک معالج با معاینه یا عکس رنگی مری متوجه خواهد شد

برای یبوست تحریک مقعدی و شیاف گلیسرین کودکان و پودر پیدرولاکس یا شربت پارافین خوراکی روزی دو قاشق غذاخوری مجاز خواهد بود