س.ب
عنوان :

سوء تغذیه

متخصص بیماری های کودکان
سلام روز بخیر اقای دکتر من چند روز پیش صحبت کردم دخترم وارد 7 ماهگی شده وزنش حدودا 7 کیلو هست شما ماه قبل با توجه به حساسیت لاکتوزش و جواب ازمایش مدفوعش 5 عدد قرص coreon 25000 دادین الان هم فرمودین اگه پیدا کنم بهش مجدد بدم تا جذب غذاش بالاتر بره، من خیلی گشتم این قرص اصلا نیست فقط یه داروخانه پیدا کردم که تاریخ انقضا قرص تا دیروز بود اما دکتر داروخانه می گفت تا یکی دوماه بعد تاریخ انقضا مورد نداره مصرفش ، خواستم ابتدا از شما بپرسم که عیب نداره قرص رو بهش بدم چون هرجارو می گردم میگن اصلا نگرد پیدا نمی کنی و فقط بعضی دلروخانه ها مشابه ایرانیشو داشتن با تشکر

سلام بله اشکالی ندارد بین 3 تا 6 ماه بعد از اتمام تاریخ مصرف میتوان دارو را استفاده کرد تا زمانی که مجدد توزیع شود

🙏