ب.م
عنوان :

اسهال

متخصص بیماری های کودکان
سلام خانوم دکتر
من مجدد مزاحمتون شدم 2 روز پیش خدمتتون گفتم پسرم که 15 ماهشه اسهال شده که اون موقع هیچ مشکلی غیر اسهال ساده نداشت که شما زینک و پلانتاژل و کیدیلاکت تجویز کردین اسهالش هنوز قطع نشده و امروز صبح رگه های خون داشت خودش خوشحال و سرحاله
می شه لطفا راهنمایی بفرمایین؟
نه

خون تواسهال علامت مهمی هستش،حتما یه ازمایش مدفوع همین امروز بدین،چون اندیکاسیون شروع انتی بیوتیک تواسهال هستش،stool examاسم آزمایش هستش،من این صفحه رو باز میزارم ومنتظر جواب ازمایش هستم.

یه کمی هم روی شکمش قرمزی جالت اگزما داره

یعنی حای پوشکش هست؟یا جای شلوارش یا به اینا ربطی نداره؟جاهای دیگه شم هست؟

بله حتما نتیجه رو خدمتتون می گم
اطراف ناف من هم فکر کردم برای کش شلوارک باشه که فعلا اون رو دراوردم و از کرم ثمین استفاده کردم نه قبلا حدود 7-8 ماه قبل یه کم پشت بازوهاش همین طوری بود که برطرف شد

نکران نباشین،تواولین فرصت جواب ازمایشو بهم اطلاع بدین.

🙏
سلام خانم دکتر
من جواب ازمایش رو خدمتتون می فرستم

مامان جان سلام،ازمایش مدفوع نشاندهنده ی التهاب هستش و نیاز به آنتی بیوتیک هست،وزنشو بهم میگین مجدد؟

خیلی ممنون،وزنش 11.300 هست، فقط خانم دکتر تا الان تب نداشته امروز هم اسهالش کمتر بود هم از نظر تعداد و هم حجم و قوام، اخرین دفعش هم دیگه خیلی ابکی نبود
باز هم انتی بیوتیک رو بدم ؟

بله عزیزم حتما بدین،خون تومدفوع خیلی مهمه و حتما درمان میخواد،شربت سفیکسیم صدبکیرین هر12ساعت دو ونیم سی سی بدین.

تا چند روز؟
نیازی هست جواب کشت رو هم خدمتتون بگم؟
3 روز دیگه اماده می شه

اگه بفرستین که عالی میشه،حتما.

بله حتما، خیلی ممنون از راهنماییتون