م.ش
عنوان :

مشکوک به کرونا

فوق تخصص ریه
با سلام خدمت دکتر محترم
من خانم 34 ساله هستم ، حدود 5 روز پیش گلودرد مختصری داشتم که بیشتر صبح ها بود و فکر میکردم به خاطر روکش دندانم ایجاد شده و با آب نمک و دهانشویه کمتر میشد ولی دو شب پیش اسهال خیلی شدید برام بوجود اومد تا صبح دیروز که فقط آب دفع میشد و تقریبا 12 تا 15 بار دفع آب داشتم . تب 38 درجه هم داشتم و لرز و سردرد که با استامینوفن برطرف شد.
به دکتر عمومی مراجعه کردم آزمایش خون دادم و crp+3 شد و بهم دارو و سرم دادن و گفتن حتما باید بری سی تی ریه و آزمایش اختصاصی کرونا . دیشب تا صبح اسهال م قطع شد .و الان علائم خاصی ندارم و بهترم . زنگ زدم به 4030 گفتن لازم نیست بری برای سی تی و آزمایش فقط قرنطینه کن خودت رو ،مایعات بخور ،ظرف غذات رو جدا کن و با اعضای خانواده مسائل بهداشتی رو رعایت کن .چون الان که علائم نداری ، بدتر بری بیمارستان هم آلوده ست ، هم استرس بیشتر دچار میشی .
ولی با این حال چون یه کم احساس سنگینی در سینه و نفسم میکردم رفتم و سی تی ریه انجام دادم .البته گزارشش چهار روز بعد آماده میشه ولی تصاویر رو ضمیمه کردم خدمتتون .امیدوارم تصاویر قابل قبول باشن .
الان علائم خاصی ندارم فقط نمیدونم از ترس یا استرس زیاد هست که احساس سنگینی سینه دارم یا نه . وگرنه سرفه ندارم ، اگرم سرفه کنم خیلی تعدادکم و اوایل صبح هست .ممنون میشم نظرتون رو بفرمائید.
و اینکه سال 89 در طی یک عمل جراحی که داشتم ، آسپیراسیون ریه شدم و ده روز آی سی یو بستری بودم .

سلام وقت بخیر
لطفا نماهای سی تی بخصوص حاشیه سمت راست و چپ کلیشه ها ( ردیف های دو طرف راست ترین و چپ ترین ) کامل عکس گرفته و فرستاده شود