ف.ف
عنوان :

تغذیه

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر
دختر من ده روز دیگه یکسالش میشه و هشت کیلو و به علت مشکلات گوارشی و رفلاکس که داشت شیر خشک نئوکیت استفاده میکنه و پیش شما که مراجعه کردیم براش آزمایش حساسیت نوشتید که به غیر از محصولات دریایی بقیه چیزها زیر یک بوده و کازئین هم هشت دهم بود در حال حاضر هم دیگه دارویی استفاده نمیکنه پیش پزشکی که تو شهر خودمون هست و رفتیم گفتن بعد یکسال میتونید شیر خشک HA استفاده کنید میخواستم بدونم کدوم نوع شیر خشک رو شما معرفی میکنید که وزن گیری رو هم بهبود بده
همچنین صبح ها دوتا زرده تخم بلدرچین هر روز بهش میدیم مشکلی نداره؟
خیلی بی اشتها هستش نسبت به غذا و اصلا میلی به غذا خوردن نداره
چند وقتی هم هستش که شبها خیلی بی قرار هستش
ممنون از لطفتون