م.ج
عنوان :

مشاوره پوست و مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
وقت بخیر
میخاستم لطف کنید جهت برطرف کردن لک های قوی و شفاف سازی پوست صورت و همچنین برای جلوگیری از ریزش موی هورمونی _ ارثی و رویش مجدد مو کوکتل مزوتراپی معرفی بفرمایید.

فعلا برای لک صورت از آمپول ترانگزامیک اسید 500، دوبار و برای رویش مجدد مو از کوکتل رویتا کر،یک بار استفاده کردم. پیشنهاد شما چیست؟

کوکتل دوتاستراید آیا عوارض قرص دوتاستراید و قرص های مشابه مثل فیناستراید دارد یا خیر؟ آیا توصیه میکنید یا خیر؟

با سلام
برای مو رویتاکیر بهترین است اصلا دوتاستراید رو توصیه نمیکنم بله عوارض دارد حداقل 4 جلسه مزو ماهانه برای رسیدن به پاسخ مطلوب نیاز است
جهت شفاف سازی پوست سرم وینوپرفکت کدلی شبها روی پوست تمیز
برای لک صورت مزو اسکین برایتنینگ توصیه میشود