م.ر
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام. وقت بخیر.روزنه های پوستم به شدت باز شدن. روی گونه کنار بینی و پیشونی.احساس میکنم پوستم داره سوراخ میشه. به نظر شما چیکار کنم کمتر بشن؟ممنونم

سلام

در صورت استفاده از کرمهای مرطوب کننده و ضدآفتاب و آرایشی حتما باید فاقد چربی باشه شستشوی روزانه صورت و پاک کردن مواد آرایشی و ضدآفتاب های رنگی از سطح پوست با تونر

حتما ضدافتاب بزنین چون آفتاب با شکستن کلاژن باعث بازتر شدن منافذ می شه

شبها از کرم های لایه بردار استفاده کنین تا حدی کمک می کنه

لیزر فرکشنال و میکرو نیدلینگ تاثیر بسیار خوب و قابل توجهی دارند