ر.ح
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلاام وقتتون بخیر من اصلا جوش نمیزدم الان ی مدته که دارم از اخرین باری که رفتم اصلاح مرتب جوش میزنم جاشم میمونه میخاسم ی دارو بهم معرفی کنین که عملکردش سریع باشه و زودتر جای جوش هامو از بین ببره

سلام خانم حسن خانی گرامی
وقت بخیر
خوش آمدید
لطفا تصاویری از ناحیه جوشها ارسال بفرمایید
ممنونم

این جوشها حتما نیاز به مصرف داروی آکوتان دارد

در صورتی که موافق هستید، بفرمایید تا داروها را تجویز کنم

نه جدیدا ازمایش ندادم بله لطفا داروها رو تجویز کنین و اینکه آکوتان داروی قوی هست؟ینی میخاستم بدونم خیلی طول میکشه اثر کنه؟
ببخشید اقای دکتر اونوقت علتش میتونه چی باشه؟چون من اصلا جوش نمیزدم تقریبا نزدیک یک ماه اخیر بعد از اصلاحم اینجوری شدم علتش میتونه چی باشه؟

خود اصلاح کردن و لوازم آلوده هم میتواند

آکوتان قوی هست ولی وقت میخواهد در حد دو ماه

کپسول آکوتان 20 میلی گرمی، دو روز در میان یک عدد تا 6 ماه

شرطش این است که 2 ماه که آکوتان را مصرف کردید، باید یک آزمایش خون از نظر قند و چربی و کبد و کلیه بدهید و اگر خوب بود، اکوتان را ادامه دهید تا 6 ماه

کپسول آزیترومایسین 250 میلی گرمی روزهای شنبه و یکشنبه و دوشنبه روزی 1 عدد به مدت 2 ماه

این محلول روزی 2 مرتبه به نواحی جوشدار صورت

این محلول هم روزی 2 مرتبه به نواحی جوشدار صورت

داروهای موضعی و شوینده را 2 ماه استفاده بفرمایید

ممنونم لطف کردین محلول دومی کلیندا مایسین نحوه استفاده اش به چ صورت هست؟و اینکه قرص اکوتان که گفتین یک روز در میان مصرف کنم زکان خاصی داره مصرفش یا فرقی نمیکنه هر زمان از روز که مصرف بشه؟ی ورق کپسول هست که نوشتین 1عدد تا 6 ماه؟
ومحلولها باید چند دقیقه رو پوست بمونه بعد شسشو بشه؟

سر جلسه کنکور هم سئوالات رو اینجوری میخوندید؟خخخخ