م.ع
عنوان :

تقویت مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام برای تقویت مو مردانه که مشکل کم پشتی داره چی رو توصیه میکنید.

برای طاسی آقایان روزانه 1 میلی گرم فیناستراید توصیه می شود استفاده از ماینوکسیدیل موضعی 5 درصد دوبار در روز هم کمک کننده هست

البته به شرطی که طاسی خیلی پیشرفته نباشد در موارد پیشرفته کاشت مو کمک کننده است

دکتر میگن قرص اچ دی قاطی کنی تو ماینوکسیدیل خیلی خوب نتیجه میده، دکتر از چه شامپوی استفاده کنم
چه مارکی از ماینوکسیدیل استفاده کنم

شامپوی ماینوکسیدیل لافارر خیلی خوبه مناسب هم موی چرب داره هم معمولی هم خشک

می تونین ماینوکسیدیل آلوپکسی بگیرین که فرانسوی هست