ا.ی
عنوان :

شیر نخوردن نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
بچم دو ماهشه و شیر خودم رو میخورده، الان ده روزه که اصلا سینه رو نمیگیره، فقط توی خواب اونم خیییلی کم در حد دو سه دقیقه، تو بیداری هم وقتی بهش میخوام شیر بدم سه چهارتا مک میزنه و شروع میکنه گریه شدید کردن، دکتر هم بردم و گلو و گوش و دهنش رو چک کرد و گفت مشکلی نداره، ساعت های زیاد هم گرسنه گذاشتمش اما اصلا نمیخوره باید چی کار کنم نظر شما چیه؟

احتمالا ریفلاکس پنهان یا آلرژی به شیر مادر دارد
شیردهی در اطاق تاریک و بیصدا و خنک. روش گرفتن روزانه مادر

در صورت ادامه علائم نیاز به سونوی معده و تست اسید و حساسیت به شیر و درنان دارویی خواهد داشت

🙏