ک.ا
عنوان :

از دست دادن حس بویایی

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام و خسته نباشید
ابتدای خرداد ماه من مبتلا به کرونا شدم و اولین علائم هم از دست دادن حس چشایی و بویایی بود.بعد از گذشت این مدت هنوز حس بویایی و چشایی من برنگشته و یه بویی بدی رو برای همه چی احساس میکنم و بعضی مواقع غذاها هم برام بوی بدی میدهند.طوری که دیگه میلی به خوردن ندارم
آیا حس من برمیگرده و راه درمانی هست؟لطفا کمکم کنید

با سلام از دست رفتن حس بویایی از علایم شایع نیست اما در پاندمی کرونا به طور محسوسی افزایش یافته و با توجه به جدید بودن این ویروس و عدم امکان پیش بینی رفتار ان به طور دقیق در خصوص امکان بازگشت حس بویایی نمیشود نظر داد اما موارد بهبود ان را به کرات دیده ام
فعلا فقط شستشو و گاهی اسپری بینی فلوتیکازون برای دو هفته شاید کمک کند

ببخشید روزی چند بار میشه از این اسپری استفاده کرد

روزی دو تا سه بار هر بار یک پاف