ا.م
عنوان :

سر درد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام
چند وقتی هست که پشت سرم سمت چپ درد میکنه. تقریبا سه چهار سال پیش هم که دانشحو بودم، زمانی که درس میخوندم پشت سرم درد میگرفت و فقط با ژلوفن خوب میشدم. اما بعدش خوب شدم و دیگه سراغم نیومد.
اما امسال از ماه رمضان دوباره پشت سرم درد میکنه. این بار با ژلوفن هم خوب نمیشه
به پزشک مراجعه کردم گفت بخاطر استرس و عصبی و اینجور چیزاست. بهم قرص بوسپیراکس 5 و پروپرانولول 20 داد. نزدیک 20روزه که مصرف میکنم. سردردام خیلی خوب شد و کاملا از بین رفت
اما الان دو سه روزه دوباره شروع شده
هنوز شدید نشده ولی آزار دهنده ست. نمیتونم با گوشی و لپ تاپ کار کنم. به خاطر کرونا از بیرون رفتن و مراجعه به پزشک هم میترسم.
در ضمن فشار خونم هم بعضی وقتا که میگیرم بالاست. مثلا 13 و 9
البته بیشتر وقتا مینیمم بالاست. مثلا فشارم 12هست. ولی مینیمم 9. اکثرا هم شب که فشارم رو میگیرم اینطوریه. در طول روز خوبه
این مشکل رو هم دکتر گفتن فشار استرسیه
لطفا راهنماییم کنید. خیلی نگرانم

سلام. معمولا سردردهای پشت سر جنبه عصبی دارد و بهش سردرد تنشی گفته میشود. اینکه علائم شما با داروهای ضد اضطراب از بین رفته بود هم همین را تایید میکند.
داروها را روزی چندبار میخورید؟

هر کدوم یک عدد. بوسپیراکس ظهر و پروپرانولول شب

هر دو قرص را هم صبح و هم شب بخورید تا استرس و سردرد کاهش یابد

خب اینجوری دوز قرص بالا میره روی فشار خون تاثیری نداره؟
من فشار خون ندارم
اگر فقط به خاطر استرس باشه چرا وقتایی که کاملا آرومم و عصبی نیستم بازم سرم درد میکنه؟
یا وقتی سرمو رو متکا میزارم هم درد میگیره

پروپرانولول معمولا خیلی رو فشارخون اثر نداره. مواقع دیگه میتونه میگرنی باشه. معمولا سردردهای عصبی و میگرنی باهم همراه هستند

🙏
پس خطرناک نیست؟
چون در گوگل که سرچ کردم گفته بودن سردردهای پشت سر سمت چپ خطرناکه
🙏