ا.م
عنوان :

درد پاشنه پا

متخصص ارتوپدی
سلام
مدت زیادی هست که پاشنه پام درد میکنه.اولش خفیف بود و من سهل انگاری کردم به پزشک مراجعه نکردم. وقتی درد شدید شد رفتم دکتر. از پام عکس گرفت و گفت پاشنه پا ملتهب شده.
بهم قرص سلوکسیب 200دادن روزی یک عدد و یکی دوتا آمپول بتامتازون.
من چون از آمپول میترسم،آمپولا رو نزدم و فقط قرص رو خوردم که هیچ تاثیری نداشت.
دوباره از همون قرص گرفتم و شش ساعته خوردم درد خیلی کم شد ولی از بین نرفت. خیلی زیاد از این قرص استفاده کردم و فقط تا زمانی که مصرف میکنم درد پام کم میشه.
کفشای مختلف گرفتم ولی تاثیر نداشت. پزشکم گفت کفش اسکیچرز بگیرم، گرفتم تقریبا خوبه.
تا وقتی پام تو کفش هست درد خیلی کمه، ولی وقتی از پیاده روی برمیگردم دیگه نمیتونم پامو رو زمین بزارم.
صندل طبی هم گرفتم واسه داخل خونه ولی تاثیری نداشت و حتی بدتر هم شد احساس میکنم.
به خاطر کرونا دیگه به پزشکم مراجعه نکردم. تا یک ماه قبل که به خاطر سردرد مجبور شدم برم دکتر . یه پزشک عمومی مطبش خلوت بود همونجا رفتم و مشکل پاشنه پام رو هم به ایشون گفتم. یه کپسول بهم دادن به اسم کورکومکس
تاثیر چندانی نداشته و همچنان پام درد میکنه
البته یکم بهتر شده ولی خوب نشده.
لطفا راهنماییم کنید. پام خیلی آزارم میده. نمیتونم زیاد راه برم. کفشی که دوست دارم رو هم نمیتونم بپوشم.
با تشکر

سلام.لطفا به این سوالات دقیقا جواب بدید.
چند سالتونه؟
چند وقته دقیقا درد می کنه؟
درد ایا صبح ها که از خواب بیدار میشید بیشتره و با چند قدم زدن یکم بهتر میشه یا نه؟

36سالمه
از مهر درد به صورت دائم شروع شد. قبلش گاهی وقتا یه درد خفیف میومد سراغم
نه صبح ها بیشتر نیست. تقریبا در تمام طول روط دردش یکسان هست.
از صبح که پام رو از تخت میزارم زمین درد شروع میشه تا شب
گاهی حتی زمانی که نشستم و استراحت میکنم یهو پاشنه پام تیر میکشه. ولی زمانی که کاری دارم مثل آشپزی که سر پا ایستاده ام یا پیاده روی میرم بعدش خیلی درد دارم
بیشتر زمانی که یکجا ایستادم درد میگیره. راه میرم کمتره دردش
کمرم هم وقتی ایستادم یا راه میرم درد میگره
اینم بگم خدمتتون که قبلش من یه دمپایی رو فرشی گرفتم خیلی مناسب نبود. کفیش خیلی خشک بود
فقط چون خوشگل بود گرفتم. ممکنه بخاطر اون باشه؟

خبرتاحابا بهتون گفتن که خار پاشنه دارید؟چون شرح حالی که دارید کاملا به خار پاشنه میخوره و همون باعث التهاب کف پا و درنتیجه دردش میشه.

پزشکم عکس رو که نگاه کرد گفت خار پاشنه نیست ولی علائمشون مثل همه. اون یکی پام هم درد میکرد. ولی چون تازه شروع شده بود با قرص هایی که خوردم خوب شد. ولی این یکی خیلی شدیده و هنوز درد میکنه
آقای دکتر الان من باید چیکار کنم؟

یعنی تزریق واقعا نیازه؟من خیلی از آمپول میترسم
راه دیگه ای نیست؟

اگر به درمان دارویی جواب نده چاره ای جز تزریق نیست.