س.م
عنوان :

تغییر شیرخشک

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر عزیز خسته نباشید . پسرم تقریبا 10 ماهشه حساسیت به لبنیات داشت تا 15 روز پیش تقریبا نتیجه آزمایش مدفوع رو خدمتتون عرض کردم گفتید که حساسیتش خوب شده. شیرخشکش پپتی جونیور هست در کنارش کم کم هیپ میدم از روزی 30 سیسی رسیدیم تا الان که به روزی دوبار هیپ 90 الی 120 میل میدم مشکلی نداره. به نظرتون میشه دیگه پپتی جونیور رو قطع کنم؟ داروهاش روزی دوبار یک چهارم پانکراتین به خاطر کمبود رشد. هفته ای دوبار اسیدفولیک و روتفلور . هر شب نصف ساشه سینگولار. قطره اهن آیروفیکس روزی 2 سیسی و مولتی ویواکیدز. طبق اخرین ازمایش خون یه مقدار کم خونه حدودا 2 شماره . میتونم بجای روتفلور بیبی کر بهش بدم؟
مولتی ویتامین رو هر روز میدم روزی 1 میل . مشکلی پیش نمیاد مثل بیش فعالی؟

سلام مولتی روزی,1 سی سی مشکلی ندارد و میتوانید شیر پپتی جونیور را قطع کنید
بحای روتفلور میتوانید بی بی,کیر بدهید