س.ه
عنوان :

آزمایش هورمون

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر، من چندوقت پیش اومدم پیشتون برام ازمایش هورمون نوشتین، علائمم ریزش مو، موزائد، پریودنامنظم بود جوابوگرفتم براتون عکس میفرستم

سلام عزیزم
تغییر وزن اخیر هم داشتی ؟ چند وقت هست که این علائم رو داری؟

نامنظمی تقریبا از همون اول داشتم، تغییر وزنم داشتم نزدیک5، 6کیلو
ریزش مو و موزائدم تقریبا2، 3ساله دارم ولی ریزش مو 2ماه خیلی زیادشده

سیما جان یک سری هورمونها در بودنت زیاد شده که میتونه مربوط به مشکل تخمدان یا غده فوق کلیه باشه . در مرحله بعدی نیاز هست که یک سونوگرافی انجام بشه .

خیلی ممنون خانم دکتر عزیز، برا سونو اقدام میکنم و جوابو براتون میارم خیلی ممنون.. ببخشید الان لازم نیست دارویی مصرف کنم؟
🙏

فعلا دارو لازم نیست فقط کلسترول کمتر مصرف کن .

حتما نیاز به پیگیری داره . اگر مشکل فوق کلیه باشه نیاز هست ارجاع بشه .

سی تی اسکن غدد فوق کلیه هم اگر تونستی انجام بده هر دو رو برام بیار.

چشم خانم دکتر