س.ز
عنوان :

ویزیت دکتر

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر وقت بخیر من سحر زارعی هستم ساکن شهرری همین امروز تماس گرفتم با مطب شما برای معاینه ماهانه غربالگری دومم دادم اما بهم گفتن مهرماه میتونن بهم وقت بدن من خیلی ناراحت شدم.میشه یک وقت ویزیت زودتر بهم بدن؟

عزیزم نوبت دهی فقط با منشیهاس میتونید شماره بدین اگه کنسلی بود تشریف بیارید یا اینکه بیتید مطب گاندی

مطب گاندی تایم خالی دارید؟ بعد بین مریض نمیشه