ر.گ
عنوان :

لکه های پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام
چندروزیه لکه های کمرنگی روی پا وبعضا دستم بوجود آمده که بدون درد وخارش هستند علت را میخواستم بدانم،درضمن تصویر لکه ها را ارسال میکنم
ممنون میشوم راهنمایی کنید.
باسلام
نه خارش دارند و نه هیچگونه تحریکی،قهوه ای کمرنگ هستند،خیلی کم برجستگی دارند،فقط درمچ به پایین هردو پا هستند.
البته من داروی آملودیپین،پرانول40 و فاموتیدین40(هرکدام یک قرص در شبانه روز)مصرف میکنم و بدلیل بیماری دیسک کمر شدید یکسال است کم تحرک هستم،
با تشکر ازتوجهتان

برای تشخیص دقیق مراجعه و احتمالا بیوپسی