ف.د
عنوان :

جوش صورت

دکترا حرفه ای داروسازی
با سلام خدمت خانم دکتر عزیز، من 23سال سن دارم تا این سن هیچ مشکل پوستی نداشتم اما از بعد از عید جوش های زیر پوستی بزرگ میزنم که جایی آن ها سیاه و کبودمی شود مدتی خوب شدم اما الان دوباره صورتم با شدت بیشتر شروع به جوش زدن کرده اکثر زیر پوستی و بزرگ برای درمان آن ها از ضدجوش نیناسینامید اوردینریی استفاده میکنم حدود20روز اون هم کم کم جوش رو خشک میکنه اما پوست صورتم باز به شدت جوش زیر پوستی میزنه و بعضی از جوش هام شبیه کسیتک های پوستی هستند الان جوش سر سفید هم میزنه،بعضی از جوش هام ابتدا کوچک هستن اما به مرور زمان بزرگتر میشن تا الان هم از شوینده های زیادی استفاده کردم اماهیچکدوم جواب ندادن خواهشمندم یه راهکار خیلی خوب بهم بدید که دیگه جوش نزنم پوستمم چربه،متاسفانه جایی زندگی میکنم که در حال حاضر به روش های کلینیکی و ددکتران مجرب دسترسی ندارم، خیلی ممنون

سلام
روزتون بخیر
لطفا از پوستتون عکس بی آرایش بفرستید و بفرمایید از سه ماه قبل از عید تا امروز چه محصولاتی برای پوستتون استفاده کردید چه خونگی چه داروخونه ای چه گیاهی و ...

محصولاتی که مدت استفادشون بیش از سه روز بوده

در زمان عید یه مدت از ماسک های خونگی مثل ماست و عسل و آویشن،آلوئه ورا استفاده میکردم اون زمان شوینده ام GOLD CAVIAR بود تازه شروع به استفاده کرده بودن بعد از زدن جوش ماسک های خونگی با این شوینده رو قطع کردم، از صابون زرد چوبه با خاک رس سیندرلا استفاده کردم اثر ندیدم از صابون BIZ استفاده کردم اما باز اثری ندیدم الان یک روزه شوینده الویکس خریداریی کردم، همراه با صابون BIZ از مرطوب کننده ی چائو لیدی و شامپوی alvede استفاده کردم همون اوایل از ضد جوش سینره استفاده میکردم که بدتر جای جوشامو لک انداخت و در کل از آبرسان درمالیفیت استفاده میکنم حدود 9ماه، و الان حدود 20روزه از ضد جوش نیناسینامید با زینک اوردینری استفاد میکنم البته فقط روی جوش میزنم نه کل صورت
یه مدت از روغن درخت چایی برا جوش استفاده میکردم

متاسفانه تقربا همه انتخاب هاتون در این مدت اشتباه بوده
لطفا از جوش هاتون عکس ارسال بفرمایید

نور عکس شما مناسب نیست
لطفا از صورت تمام رخ از ناحیه چشم به پایین عکس ارسال کنید و سلفی نباشه

متاسفانه همچنان عکس شما برای من واضح نیست
لطفا مطابق توضیحی که دادم از چشم به پایین و از روبه رو عکس بندازید
رو به پنجره قرار بگیرید
عکس شما در زوپ محفوظ می ماند و بعد از پایان مکالمه کسی به آن دسترسی ندارد حتی بنده

خوبه خانم دکتر؟؟متاسفانه از روبرو واضح مشخص نمیشه
خانم دکتر حدود 20روزه از پیله ابریشم هم استفاده میکنم اما نتیجه خاصی ندیدم
خانم دکتر عزیز من اصلا به هیچ وجه آرایش نمیکنم اگه میشه یه محصول خوبم برا لک جای جوش معرفی کنین که قیمتش مناسب باشه چون الان محصولات خارجی به شدت گرون شدن
ببخشید خانم دکتر یادم رفت اینو بگم یه مدت هم از صابون تی سی سی مدل آلمانیش استفاده کردم احساس کردم دارم بیشتر جوش میزنم با این
🙏

عزیزم اصلا سراغ این چیزای عجیب غریب نرید
پیله ابریشم و جوانه فلان و ماست و ....
اگه اینا خوب بود که اینهمه کارخونه برای چی کار کنن

تعداد روزهای سیکل ماهیانه رو می دونید؟

تو این چند وقت موی زائدتون بیشتر نشده؟

معمولا 5 روزه، مویی زائد هم مثل قدیمه تغییر چندانی نکردم
من تا حالا هیچ اصلاح صورت نداشتم
قبلا اگه تک و توکی جوش میزدم جاش نمیموند ولی الان یا گود میشه یا قرمز تیره میشه جای جوش
بعضی از جوش های صورتم تا ماه ها از بین نمیرن

خیلی ممنون خانم دکتر اگه میشه این روتین رو بهم بگید
سیکل ماهیانه م هم خیلی نامنظم نیست تقریبا منظمه

به نظر من شما الان اصلا نمی تونید تشخیص بدید منظمه یا نه
سعی می کنم همه رو از محصولات ایرانی بهتون معرفی کنم

شما هم باید لطف کنید هیچ کار اضافه تر از اینا که دوست و همسایه و عطاری و فلان پیج اینستاگرام می گن انجام ندید

خیلی ممنون متشکرم
چشم حتما، از ضد جوش اوردینریی هم استفاده نکنم؟؟
خانم دکتر ممکنه مشکل از تیروئید باشه؟؟

تیروئید هم جز مشکلات هورمونی حساب میشه که توی آزمایش مشخص میشه
برای تیروئید معمولا باید علائمی مثل کاهش یا افزایش وزن
ریزش مو و ... داشته باشید

هیچ چیزی غیر از این لیستی که الان می گم استفاده نکنید
یکی دوماه بعد هم چندتا محصول دیگه بهش اضافه یا کم می کنیم

چشم خانم دکتر

_ پن آبی مدیپن (مخصوص پوست چرب و جوشدار) روزی یک الی دوبار جهت شستن صورت
- اسکراب سیگل مدل کلین پرو (هفته ای دو الی سه بار داخل حمام)
- مرطوب کننده سبز فیس دوکس (مخصوص پوست آکنه ای) بلافاصله بعد از هربار تماس با آب
- ضدآفتاب سان سیف مدل Acneic بدون رنگ invisible مخصوص پوست جوشدار
- ژل پانژل 5 درصد یک شب درمیان به جوشها
- کرم آزلادرم یک شب در میان به جوشها
-

خانم دکترآنتی بیوتیک چی استفاده کنم ؟؟
ببخشید خانم دکتر این کرم آزلادرم اصلا جایی موجود نیست

این لیست
به علاوه فعلا به مدت 8 هفته اریترومایسین 400 هر 12 ساعت یک عدد

ببخشید بدون نسخه داروخانه میده آنتی بیوتیک رو؟؟

تهران شاید بعضی جاها سخت بگیرن ولی محلی ها می دن اکثرا
بگید نسخه داشتید و برای جوش یک ماهه مصرف می کنید

خیلی ممنون خانم دکتر
🙏

آیا شاغل هستید یا در طول روز از خونه بیرون میرید؟

معلم هستم، این موقع نه جایی بیرون نمیرم همش داخل خونه ام در شهر ی جنوب کشور ساکنم