ن.ر
عنوان :

سیر نشدن بچه

فوق تخصص نوزادان
سلام خانم دکتر
من پسرم 20 روزشه و دائم گرسنه هست من خودمم احساس میکنم شیر برای بچم کافی نیست یا خیلی کمه چون هر از گاهی سینم احساس سفتی شدن رگ کردن میکنه اون موقع خودم احساس میکنم بچم سیر میشه اما چون زود به زود گرسنه اش میشود شیر میخواد نمیدونم چیکار باید بکنم بیشتر بیداره و گریه و میکنه گرسنه هست خانم دکتر میشه بهش غذا کمکی بدم که تقویتش کنه چی خوبه که بهش بدم ؟همش خودم عذاب به وجدان دارم نکنه شیر من سیرش نمیکنه غذا هم زیاد میخورم که شدر داشته باشم . به دنیا اومد وزنش 2400 بود الان یک هفته است یه کم شیر خشک نان هم بهش میدم با شیر خودم .همشم احساس میکنم دلش درد میکنه .شب ها تا صبح بیشتر بیداره و گریه میکنه جدیدا روز ها هم گریه میکنه
خیلی هم گریه میکنه طوری که قرمز میشه و من میترسم به نظر شما چیکار باید بکنم ؟

سلام مامان عزیز.نگران نباشید .هر دوساعت یک بار به مدت 20 دقیقه زیر سینه بگذارین و بعد آروغ ش رو بگیرین و بلافاصله یک شماره شیر خشک بهش بدین یعنی و خودتون هم شیر افزا و سوپ گرم صرف کنید که شیرتون بیشتر بشه.قطره ی پدیلاکت هم روزی 10 قطره بهش بدین

شیر افزا شامل چه چیزهایی میشه که بخورم؟
و اینکه قطره ی پدیلاکت چی هست خانم دکتر ؟

قطره ی پدیلاکت،باکتری های مفید روده ای هستن که برای تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از نفخ بسیار موثر هست .فقط حتما باید در یخچال نگهداری بشه

قرص و قطره ی شیر افزا هست که هر 8 ساعت مادر مصرف میکنه و شیر دهی به نوع رژیم بیشتر وابسته هست تا حجم غذا و حتما در هر وعده سوپ رو میل بفرمایید

اینکه همش گریه میکنه یعنی دلدرد داره؟
چی بهش بدم خوبه؟
همین قطره پدیلاکت بدم جواب میده؟

فعلا همین پدیلاکت رو بدین ولی احتمال زیاد علت گریه ها سیر نشدن هست

شیر خشک چی بهش بدم خانم دکتر؟

نوع 1 هیچ تفاوتی نداره یا نان1 یا آپتامیل 1 و اگر نفخش شدیده گیگوز1 بدین

شیر خشک نان بهش نمیسازه.
همون یک کدام از اون دوتای دیگه رو بهش بدم خوبه؟
ببخشید خانم دکتر بچم از دیروز تا حالا دچار یبوست شده ممکنه گریشم برای خوب کار نکردن شکمش باشه .این علتش ممکنه شیر خشکش باشه ؟ چیکار باید بکنم برای یبوستش ؟

پس شیر گیگوز 1 رو بدین و به جای پدیلاکت قطره ی بی بی کر بگیرین

کارایی قطره بی بی کر چی هست؟
هر چی شیر میخوره بالا میاره چیکار کنم خانم دکتر؟
قطره بی بی کر چند قطره در روز باید بهش بدم؟

خوب آروغش رو بگیرین و رژیم خودتون رو هم رعایت کنین و ادویه جات رو به جز نمک وزردچوبه حذف کنین و دلستر و کمپوت مصرف نکنین و مصرف گوشت گاو و گوساله و شیر و لبنیات رو محدود کنین و بعد از چند روز باید وزن بشه

سلام خانم دکتر ببخشید دوباره مزاحمتون شدم من به توصیه هاتون عمل کردم ولی پسرم به تعداد دفعات زیاد بالا میاره به خاطر چی می تونه باشه .؟ شیر خشکشم همون گیگوز 1 بهش میدم

سلام مادر عزیز.اگر استفراغ ها علارغم عمل به توصیه ها ادامه داره حتما باید ویزیت و معاینه بشه تا مشکلش حل بشه و احتمال ریفلاکس براش خیلی مطرحه

اگر رفلکس کرده باشه چه اتفاقی براش میوفته؟

ممکنه ریفلاکس شروع شده باشه.و اول باید دقیق وزن و معاینه بشه و اگر لازم بود داروی ضد ریفلاکس براش شروع بشه

چجوری بفهمم رفلکس کرده؟

پزشک باید معاینه کنه،ولی بیقراری و عقب کشیدن سر هنگام شیر خوردن و استفراع مکرر از علایم ان است

یعنی شیر خشک دیگه بهش ندم؟

علت استفراغ خیلی متفاوته ولی حتما باید بررسی و درمان بشه.و یک نکته ی بسیار مهم میزان وزنگیری هست.و فعلا شیر خشک رو اگر شیر مادر کفایت داره قطع کنید و حتما به پزشک کودکان مراجعه بفرمایید

🙏
ممنونم خانم دکتر