آ.ا
عنوان :

لاکتوز

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر وقت بخیر. پسرم 11 ماهِ هست و مشکلِ لاکتوز داره. توی کارت واکسن نوشته میتونن از 11 ماهگی شیر پاستوریزه بخورن، سوالم این هست که میتونم بهش شیر پاستوریزه بدونِ لاکتوز بدم و برای فرنی هم استفاده کنم؟ اگه بخوام در روز بهش شیر پاستوریزه بدم باید با آب ترکیب کنم؟ و اینکه چه مقدار روزانه میتونه شیر پاستوریزه بخوره؟ شیر ال اف میخوره الان.
و اینکه میتونم بهش مغز بادوم و پسته و گردو بدم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید!

سلام شیرهای,بدون لاکتوز را با حجم کم امتحان کنید اگر مشکلی نداشت ادامه دهید همینطور مغزها و سایر غذاهای جدید