ا.ر
عنوان :

انگل دمودکس

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من مدت 6 ماه از محصولات آنجکس استفاده کردم ولی بهبودی قابل ملاحظه ای نداشتم الان از قطع دارو حدود شش ماه گذشته و روز بروز لکهای پوستم داره گسترده تر میشه

لطفا تصویر دیگری از فاصله نزدیکتر به لکها ارسال بفرمایید

الان چشم میفرستم گفتن ضد دمودکس هست
لکه های قرمز از کنار موها شروع شده و داره پیشرفت میکنه
الان به وسط پیشونی رسیده

نه انپل دمودکس فقط،در یک بیماری به نام روزاسه دخیل است

بزرگوار اصلا مشکل پوست شما چیست؟لکه قهوه ای هست؟یا قرمزی؟

در تصویر پیشانی هم نواحی فرورفته دیده میشود در ظاهر

آیا مشکل پوستی هر دو طرف پیشانی وجود دارد؟یا فقط یک طرف هست؟

فرو رفتگی بابت اسکار اکنه قدیمیه. لکها جدید هستند و قرمز
قبلا یک سمت لکه ها بوجود داشتند ولی الان هردوطرف

کلا این اختلال پوستی چه مدته شروع شده؟سیر بیماری چطور بود؟یعنی شروعش هم با همین لکه قرمز بود؟از ضایعات اولیه تصویری ندارید؟ آیا اینها علامتی مثل خارش یا سوزش دارد؟یا مثلا پوسته ریزی

دو سال هست که شروع شده اول کم بود ولی کم کم زیاد شد دوره ای که محصولات آنجکس استفاده کردم شش ماه تقریبا ثابت بود ولی بعد از دوره دوباره گسترده شد. شروع هم بله لکه های قرمز کم رنگ بود الان عکس قبل از مصرف آنجکس هم میفرستم مال شش ماه پیشه نه خارش دارم نه سوزش هیچ مشکلی ندارم جز ظاهر پوست
ببخشید عکس مال یک سال پیشه
اشتباه گفتم شش مه پیش

ون زر حال حاضر این دو قسمت پیشانی لک دارد، من هم داروی روشن کننده تجویز میکنم

این کرم را علاوه بر داروخانه، از فروشگاه اینترنتی داروکده میتوانید تهیه بفرمایید

هر شب قبل از خواب به نواحی لکه دار استعمال شود

روزها اگر میتوانساید ضد آفتاب بزنید بهتر است

در نهایت اگر بعد از 3 ماه راضی نبودید، این لکه ها لیزر فراکشنال میشود

🙏
ممنون آقای دکتر
خیلی لطف کردین