ف.س
عنوان :

رفلاکس و سوجذب

متخصص بیماری های کودکان
سلام خدمت آقای دکتر مقدادی
پسرم 11ماهشه و از اول رفلاکس وحساسیت داشت پنج ماهونیمش که بود آوردم پیش شما گفتید رفلاکسش درجه یکه گفتید غذای کمکیشو شروع کنم و کم کم رانیتیدینش قطع بشه اما من هر بار قطع کردم رفلاکسش برگشت وهمچنان هم تا الان دارم بهش اس امپرازول میدم گفته بودید هروقت که رشدش داشت متوقف میشد آزمایش کلپروتکتین براش انجام بدم تو 6ماهگی وزنش 7800 بود بعد 3ماه، نیم کیلو اضافه کرد منم 9ماهو نیمش که بودآزمایششو انجام دادم عددش 210بودگفتیدشیردهی ازسینه قطع بشه و شیر خشک بیومیل Lf بخوره منم قطع کردم ولی هنوز نمیدونم که پسرم به لاکتوز حساسیت داشته یا به کازئین شیرم که گفتید شیردهی سینه قطع بشه ؟؟؟؟اگه حساسیت به کازئینه در ترکیبات شیر خشکش کازئینات سدیم هست مشکلی نداره؟
اگه شیر خشکش مشکل داره خودتون یه شیر خشک دیگه بهم معرفی کنید بی زحمت .
گفته بودید داروها رو تا دوماه مصرف کنم الان یک ماهو نیمه که استفاده میکنم ولی همچنان باد معده داره بعضی روزا خیلی زیاده یه چند بارهم یه سری چیزا که خورده دقیقا همون تو پوشکش بوده بعضی وقتا خیلی بی قراری میکنه خیلی شیطونه ،هنوز دندون درنیاورده، وبیشتر وقتا هم گرسنست هرچقدر غذا بهش میدم انگار سیرمونی نداره خیلی کم پیش میاد که غذاشو کامل نخوره ،غذا خوب میخوره ولی وزن گیری خوبی نداره تو این مدتی هم که دارو مصرف کرده فقط 350 گرم اضافه شده وزنش 8650 هستش . وزن تولدش 3670 بود .
آقای دکتر این اشتهای زیادش بخاطر سوجذبشه یا رفلاکسش ؟
خواستم بدونم چقدر زمان میبره که داروها اثر کنه ممکنه بخاطر ترکیبات شیر خشکش باشه (کازئینات سدیم و لیسیتین سویا ) ؟
چون طبق گفته شما پروتئین گاوی و شیر و لبنیات و مغزها و کنجد رو نمیخوره
و با اینکه تمام چیزهایی که شما گفتید نمیخوره بازم حس میکنم به یه سری غذاها حساسه مثلا پیاز یا گوجه یا جوپرک که تو غذاش میریزم یا یه سری چیزای دیگه که هنوز شک دارم میخوره، یا به دفعات زیاد در طول روز سکسکه میکنه یا رفلاکسش برمیگرده و بالا میاره وبه شدت هم بعد از مدفوع باسنش میسوزه طوری که اگه اون غذارو حذف نکنم انگار تاول زده باسنش.
میخوام بدونم این حساسیت ورفلاکس تا کی ادامه داره واقعا دیگه نمیدونم بهش چی بدم بخوره .
واینکه میتونه لبنیات گوسفندی بخوره یا نه ؟
داروهای مصرفیش کروئن 25هزار روزی 3بار یک ششم
یک روز درمیون نصف قرص اسید فولیک
اس امپرازول روزی دوبار
آهن ومولتی ویتامین
آقای دکتر اس امپرازولش باید قطع بشه؟ تا این همه وقت خورده عوارض نداره ؟باید به تدریج قطع کنم ؟
کرئون واسید فولیک رو بازم باید ادامه بدم یا سر دوماه قطعشون کنم چطور بفهمم که سو جذبش خوب شده یا نه ؟ دوباره ازمایششو باید تکرار کنم ؟؟
در ضمن فاویسم هم داره .
یه سوال هم راجع به شیرشب داشتم
قطع شیر شب یعنی وقتی که بچه داره میخوابه هم شیر نخوره یا فقط وسط خواب نباید بخوره ؟
چون من شیر بین خوابشو قطع کردم وبه جاش آب میدم بهش، اما بعضی وقتا وقتی میخواد بخوابه بین ساعت 11تا 12 شیر میخوره بعد دوباره یه وعده هم 6صبح میخوره میخوابه خواستم بدونم مشکلی نداره ؟؟
راستی پسرم گوشت گوسفندی هم میخوره اذیت میشه .پیاز هم من فقط در حد اینکه بوی مرغ و گوشت رو بگیره تو غذاش ریختم وتا الان خود پیاز نخورده اما هربار که تو غذاش میریزم اذیت میشه وشبا نمیتونه خوب بخوابه.
تا زمانی که رعایت غذایی داره خیلی خوبه ولی اگه رعایت نکنم اذیت میشه اقای دکتر توروخدا بگید این رعایت غذایی تا کی ادامه داره میترسم چیزی بهش ندم سوتغذیه بگیره .
درضمن دفعشم معمولا روزی 3تا4باره .
چند روز باد معدش واقعا زیاد مخصوصا صبحا که بیدار میشه
اقای دکتر نیاز نیست که پسرم ببرم متخصص آلرژی و ببینم به چه چیزایی حساسیت داره ؟

سلام کودکان لاکتوزی به برخی مواد غذایی حساسیت نشان میدهند که بهتر است ازنایس تست آلرژی تاخیری ( رست تست igG ) انجام شود درصورت عدم دسترسی تست پچ یا تست پوستی باید انجام شود
درمان التهاب روده با متردتیدازدل هر دو ماه یک بار
پروبیوتیک هر هفته دوبار
اسید فولیک هفته ای سه بار
کپسول کروون 10000 واحدی روزی سه بار یک سوم محتویات کپسول همراه غذای کودک درصورت دفع بیش از 3 بار روزانه یا دفع بلغم یا چربی یا غذای هضم نشده در مدفوع
کورتن خوراکی در موارد شدید التهاب روده

توصیه میشود