م.ش
عنوان :

قرص جوشان acc

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خانم دکتر قربانیان. وقتتون بخیر. قرص جوشان accرو میشه همراه عسل یا... قاطی کرد یا جداگانه و همزمان خورد؟

سلام وقت بخیر. ببینید خاصیت ACC موکولیتیک بودن اون هست. یعنی چی؟ یعنی اون حالت غلیظ خلطی که دارید رو نرم میکنه در منیجه دفعش راحت تر میشه. وقتی با عسل مصرف بشه ممکنه از خاصیت موکولیتیکش کم بکنه و اثرگذاری مطلوب رو نداشته باشه. حالا چرا میخواید با عسل مصرف کنید؟ طعمش رو دوست ندارد؟

بله. طعمش واقعا بده
یعنی حتی بعد از کامل خوردنش نمیشه چیزی خورد، یا مثلا کل لیوان رو در حدودیه ساعت زره زره خورد؟؟