م.ذ
عنوان :

آکنه

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام
پسری هستم 24ساله حدود 3ماه پیش صورت گونه و پیشانی وگردنم دچار التهاب خیلی شدید وجوش های قرمز ریز وچرکی شد
با مصرف رواکوتان جوش ها تا حد زیادی از بین رفت ولی التهاب و جای جوش ها هنوز وجود داره و حس می کنم پوستم خیلی داغه
می ترسم اکنه روزاسه باشه آیا امکانش هست؟
برای این التهاب و جای جوش باید چکار کنم ؟
متخصص پوستم هفته گدشته رفتم بهم پن تریوزوم آنتی آکنه و کرم لایه بردار 10درصد داده

سلام
هنوز روآکوتان رو میخورید؟

خیر یک هفته هست قطع کردم

در گرما در حمام سرخ میشید؟
یا موقع عصبانیت؟
جوش دیگه نمبزنید؟

در گرما و وقتی استرس دارم شدیدا سرخ میشم
هنوز جوش میزنم ولی خیلی خیلی کم وریز

کپسول داکسی سایکلین روزی یکی بعد از ناهار بخورید
کرم الیدل صبح و عصر بزنید و شب همون کرم ده درصد

میشه بدونم تشخیصتون چیه؟
یعنی خوب میشم؟
خیلی نگرانم
خدا خیرتون بده
پیش هر دکتر پوستی رفتم خوب نشدم
🙏
باسلام
آقای دکتر کرم الیدل متاسفانه در داروخانه گیرن نیومد پیمکرولیموس هم نتونستم پیدا کنم آیا داروی دیگری با همین اثر هست که بشه استفاده کنم
داروخانه تاکرولیموس بهم معرفی کرد

پیدا میشه الیدل
پروتوپیک هم خوبه