ن.و
عنوان :

شربت Immun Kid

متخصص بیماری های کودکان
با عرض سلام خدمت آقای دکتر،
دخترم 2 سال و 3 ماه سن داره، پیرو سوال قبلی جنابعالی شربت ایموناس را برای افزایش ایمنی پیشنهاد دادید، در اربیل شربت Immun Kids موجود هست، تصویر این شربت رو ضمیمه کرده ام، آیا شما این شربت رو تایید میکنید؟ در صورت تایید چند سی سی از این شربت رو به دخترم بدم؟
( با توجه به سن دخترم و آنچه که در دستور استفاده از این شربت اومده نظر خودتون رو بدید،)
با تشکر .

سلام بله خوب است روزی 5 سی سی بدهید صبح ها بدهید بهتر است بعد از صبحانه