م.ا
عنوان :

گزگز ودردران وساق

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سللم اقای دکتر..خسته نباشید...اقای دکتر من3سال بیمار روماتیسم مفصلی هستم البته الان 1سال هست که در فاز خاموش هست ومن الان فقط1عددهیدروکسی کلروکین استفاده میکنم و1سالی هست که کورتن قطع شده ولی قبل از ان کورتن زیاد مصرف کرده بودم.الان 40 روز هست که وقتی روی پهلوی راست میخوابم قسمت خارجی ران پام از یه نقطه شروع به درد میکنه به صورتیکه ناحیه خارجی ران پا حالت سوزش وسوزن سوزن شدن ودرد پیدا میکنه وبه پشت ران هم میزنه نمیدونم چطوری دردش رو توصیف کنم هم سوزش هم سوزن شدن هم درد یا یه حالت بی حسی گاهی ایجاد میشه وبه پشت ران وساق پا میزنه وگاهی اوقات ازمچ پاهام به پایین یعنی کلا انگشتا وکف پاهام سرد میشه ومور مور کم.....وگودی کمرم گاهی درد میگیره.....تازگیا اون یکی پام هم همین طوری شده وگزگز ودقیقا همون طوری.........اقای دکترمن 2 سال پیش هم فقط پای راستم وگودی کمرم همین درد را داشت که چون کورتن خورده بودم رفتم گفتن برم mriسر استخوان ران که سیاه نشده باشه وخداروشکر مشکلی نبود وفقط با یه بروفن خوب شد....بعد ازاون حدود1سال ونیم بعد یعنی اسفند 97دوباره همین طور شدم البته دوباره فقط پای راست ودوباره mriسر ران و کمر ومغز هم دادم از جهت ام اس وباز هم گفتن مشکلی نیست وگفتن درد عصبی ممکنه باشه وبا 3تا قرص پرگابالین50 خوب خوب شدم تا دوباره الان دوباره شروع شده واین دفعه پای چپ هم درگیره....دکتر روماتولوژی رفتم وازمایش هون دادم وگفت ربطی به بیماریت نداره ودردها عصبی هست وگفتن همون پرگابالین رو بخور تا درد قطع بشه....من 7تا قرص پرگابالین خوردم وخوب شد ووقتی قطع کردم دوباره دردهام شروع شده....دکتر چیکار باید بکنم خیلی نگرانم یعنی چه مشکلی میتونه باشه؟وقتی راه میرم وکارامو انجام میدم دردم کمتره ولی وقتی میخوابم دوباره گزگز ودرد و....شروع میشه...خواهش میکنم کمکم کنید...همش میترسم نکنه ام اس یا سرطان استخوان باشه....خیلی استرس گرفتم...ممنون میشم اگه کمکم کنید...
اقای دکتر همه ی مدارکی که برای این مشکل تو این مدت داشتم رو فرستادم...نوار عصب وعضله هم همون 1سال ونیم قبل گرفتم واز اون موقع تا الان هم دیگه مشکلی نداشتم......ضمنا اقای دکتر من به دنبال یک استرس دردو مشکلم دوباره 40 روز پیش شروع شد....ممنون

سلام خانم مهدیه اسمعیلی
باتشکر از ارسال شرح حال بسیار خوب و مدارک
این حالت شما روی زمینه بیماری روماتیسم و مصرف کورتن میتواند باشد،
نام بیماری شما paresthtica meralgia ( پارستتیکا مرالژی ) است، در پایین پهلو ها، درست روی لبه استخوان لگن، بین استخوان در زیر و پوست در رو ، عصب حسی ای که به سطح ران میآید، قرار دارد.
ممکنه در اثر بیماری روماتیسم و ضخیم تر شدن بعضی بافت ها و یا با مصرف کورتن و قدری سفت و کافت شدن بعضی نسوج و یا با پوشیدن لباس های تنگ بخصوص شلوار و گن روی عصب فشار وارد میشود و موجب گزگز، سوزش و کم حسی سطح پوست ران میشود
با نپوشیدن لباس تنگ، و استفاده از گاپنتین، و دیکوفناک بعد از مدتی این حالت معمولا خوب میشود، و چون مزمن است ، هم دیر تر جواب میدهد و هم امکان عود دارد، برای همین است که تکرار میشود.
شما در حال حاضر هیچگونه سرطان و یا بیمار دیگری ندارید