م.ز
عنوان :

واکسن بیماریهای تنفسی کودکان

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر بنده ساکن تبریز هستم و پسر بزرگم سه سالشه و پسر کوچیکم تو هفت ماهگی هست پسر سه ساله بنده ریه های حساسی داره و هر وقت سرما میخوره ریه هاش به خس خس می افته و دکتر براش اسپری تجویز میکنه تا جایی که پارسال پزشکش براش واکسن تجویز کرد که سال گذشته در دو نوبت مهر ماه و آبان ما تزریق کردیم یکی از دوستانم پزشک فرزند سه سالش آمپول Prevenar13 رو براش تجویز کرده به دلیل حساس بودن و بیماریهای تنفسی در حال حاضر(کرونا)
میخواستم ازتون بپرسم توصیه شما در مورد آمپول فوق برای فرزندانم خصوصا پسر سه ساله بنده که ریه های حساسی داره چی هست .
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام واکسن پره ونار برای هر دو بچه ها خوب و ضروری است برای پسر بزرگتان بک عدد بزنید کافی است پسر کوچک 7 و 9. و 13 ماهگی باید بزند سه نوبت کامل

🙏