ح.ص
عنوان :

ریفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر جان نوزاد ما قان و قون میکرد و خیلی زور میزد سرش قرمز میشد یه مقداری از زردیش مونده بود شما فرمودین آزمایش مدفوع براش انجام بدیم و جواب رو برای شما بفرستیم الان 54روزه هست
لطفاً راهنمایی کنید

سلام
بله کودک عدم تحمل لاکتوز شیر دارد
اگر تمایل داشته باید شیر خودتان را بدهید قطره ایزی کول همراه شیرتان 6 قطره بدهید و از افشره نعناع و نبات سفید و قطره های اینفاکول برای کنترل درد سوم و نفخ تا 5 بار روزانه استفاده کنبد

🙏