ش.م
عنوان :

درد زانو

متخصص ارتوپدی
با سلام .
مادر بنده به مدت 5 روز هست که دچار درد شدید در پشت زانوی چپ و گاهی هم خود زانو شده . و درد زانو تا نوک انگشتان پا رو درگیر کرده .
رگ های پشت زانو هم منقبض شدن .
ضمنا زانوی پای راست هم دچار سائیدگی مفاصل هستن .
همچنین به دلیل شرایط فعلی با نظر شخص خودمان برای ایشون  داروی پیازیتون 300 و امگا3 تهیه کرده ایم و به مدت 5 روز است که مصرف میکنند .
توصیه شما برای ایشون در شرایط محدود فعلی چیست ؟

اگر درد شدید بخصوص تو حرکات مچ پا در ساق ایجاد میشه و همراه با تورم و سفتی عضلات ساق هست باید از نظر لخته شدن خون در پا و یا پاره شدن کیست پشت زانو که در آرتروز زانو شایع هست بررسی بشن.
توصیه به مراجعه حضوری و معاینه توسط متخصص ارتوپدی میشود

در صورت پاره شدن کیست پشت زانو چه درمانی انجام میشه ؟

معمولا جز استراحت کاری نیاز نیست مگه اینکه عفونی بشه

چجوری میشه فهمید که عفونی شده یا نه ؟

با معاینه مشخص میشه.
درد شدید
قرمزی
تورم شدید و تب
میتونه به نفع عفونت باشه