د.د
عنوان :

کرونا

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام دکتر خسته نباشید پدر من حدود 58 سال دارند و دیروز تست کروناشون مثبت درومده و الان تب و بدن درد شدید دارند (ولی عکس ریه شون خوبه ). بیماری قلبی و فشار خون دارند و همچنین سابقه استنت گذاری هم دارند..شنیده بودم که دگزامتازون درمان موثری برای کروناست
میخواستم ببینم با توجه به سابقه بیماریشون و داروهایی که برای بیماری های قبلیشون (مثل آمپروزولام آملوپرس والسارتان نیترو کانتین پلاویکس و ...)استفاده میکنن شما دگزارو پیشنهاد میکنید یا نه؟ و این که دکترِ خودشون بتامتازون و استامینوفن رو تجویز کرده به نظر شما به جز استامینوفن و بتامتازون داروی دیگه ای هست که قوی تر عمل کنه و زودتر نتیجه بده؟

سلام و درود
ببینید تنها داروی موثر کرونا تایید شده داروی رمدسیویر هستش که اونو واسه بیمارای خیلی بد حال استفاده میکنن که فقط توی بیمارستان مسیح دانشوری داره آزمایش میشه
خدا رو شکر که عکس ریه پدرتون خوبه و این نشونه خوبیه
داروی دگزامتازون اصلا توی این مرحله توصیه نمیشه اونم برای بیمارای بدحال استفاده میشه
به نظرم همون دستور پزشکشون رو ادامه بدن ایشالا که سریعتر خوب میشن ولی اگر خدایی نکرده دچار تنگی نفس یا کاهش هشیاری شدند به بیمارستان مراجعه کنید

🙏