م.ب
عنوان :

احساس ناراحتی در RUQ

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام و عرض ادب..پسری 27 ساله هستم که به مدت 2/3 هفته احساس discomfort در قسمت ruq درست زیر دنده دارم که شبا با اسید ریفلاکس هم همراه بود ولی از وقتی پنتاپرازول مصرف کردم اسید ریفلاکس رفع شد و الان فقط احساس ناراحتی و پری دارم...دیشب برا اولین بار یه توده ریز قابل لمس رو در این قسمت احساس کردم که الان رفع شده...سابقه بیماری و مصرف دارو و سیگار ندارم..تغییر رنگ و حالت مدفوع ندارم ولی نفخ یکم دارم...ولی در خانواده سابقه هپاتیت سی داریم...الان بدلیل اوج کرونا در شهرمون میترسم به درمانگاه حضوری مراجعه کنم..نگرانم که کنسر نباشه...ممنون میشم کمک کنید
اینم خدمتتون عرض کنم که دو سه هفته ای هم هست که حس میکنم تنفسم از بینی و عرق بوی خاصی گرفته...شبیه بوی ماهی یا..

سلام وقت بخیر خودتون آزمایش هپاتیت انجام دادید؟؟

خیر...فقط چند وقت پیش تیتر دادم و واکسن هپاتیت A و B زدم
تا یکم غذا میگنم حس پری بهم دست میده..تهوع هم گاهی دارم ولی کم

این بیشتر مطرح کننده دیس پپسی است تا مشکلات دیکه

وقتی قضایا کنترل شد سونوگرافی انجام بفرمایید

چیکار باید بکنم خانم دکتر؟ سه ورق بیسموت خوردم و دوره پنتاپرازول هم اخراشه
چشم...و اینکه احتمال داره اچ پیلوری باشه؟

پنتازول رو ادامه بفرمایید کلینیدیوم سی رو تا زمانی که علامت دارید حدود یک ساعت قبل غذا مصرف بفرمایید بهتره همون دو بار در روز استفاده بفرمایید

بله..پنتازول صبح ناشتا بخورم و کلیدنیوم سی رو قبل از نهار و شام؟
🙏