ح.ج
عنوان :

قرمزی چشم

متخصص بیماری های کودکان
سلام دخترم سه سال و نیمشه در اثر دیدن زیاد تبلت قرمز شده.قطره استریل چشم به نام باکتی ماید ریختم هر 6 ساعت یک قطره و پماد استریل چشم هم هر شب زدم به نام اریترولیدین.ولی هیچ فایده ای نداشت چون من مطمئنم میکروبی نشده فقط به خاطر اینکه چشماش و زوم میکرد رو تبلت اینجوری شده و انگار مویرگای چشمش متورم شده .چه پماد و قطره ای بزنم تا خوب بشه؟
سلام خانج دکتر
خانم

علائم دیگه ای مثل تب و اسهال و بیحالی و..نداره؟

نه هیچی
فقط تبلت و دید بعدش دیدم داره قرمز میشه چند ساعت پشت سرهم تبلت و نگاه کرد بی وقفه

فعلا قطره لوتمکس بگیرین و تا 4 بار هر یک ساعت براش بریزین..روزی 3 بار با شامپو بچه ای که مطمئن هستین چشم رو نمیسوزونه،چشمشو بشورین.بعد از 4 بار،قطره رو 8 ساعت یکبار استفاده کنین تا فردا.اگه خوب نشد باید مراجعه به پزشک داشته باشید

یعنی طی چهار ساعت براش بریزم ؟ هر ساعت یکبار؟
در هر بار یک قطره بریزم؟

اون قطره و پماد قبلی رو استفاده نکنین

اگه چشمش قی کرد با من به همین ترتیب تماس بگیرین

ببخشید هر ساعت یه قطره بریزم ؟
🙏

بله.هر ساعت یک قطره در هر چشم تا 4 ساعت.بعد از چهارمین ساعت،دیگه هر 8 ساعت بریزین

سلام ببخشید خانم دکتر داروخانه قطره لوترا داد همین درسته؟

ایرانیشو داده.اشکالی نداره.همینو استفاده کنین

سلام خانم دکتر ببخشید مجدد مزاحم شدم.چشمای دخترم التهابش خوب شده ولی خارش داره. هی میخارونه بعد دورش قرمز میشه با شامپو شستم چند ساعت خوبه دوباره میخاره

سلام.یه شربت سیتریزین روزی دوبار بهش بدین.هر بار 3 سی سی.اگه تا فردا خوب نشد چشم پزشک ببرین

🙏