ف.ع
عنوان :

درمان موهایم که به صورت ذاتی فر هستند

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام .موهای من ذاتا فر هست .منتها مشکلی که همیشه داشتم اینکه از حمام میام بیرون به شدت وز و خشک میشه و اصلل نمیدونم باهاش چیکار کنم .از حمام میام بیرون سریع خشک میشه و میره رو هوا .و کف سرم هم یه مدت هست هرچی میشورم باز چربی هایی به صورت تکه تکه از سرم زیر ناخنم جمع میشه و اصلا نمیدونم چیکار کنم .یه مدت شامپو گوگرد خریداری کردم و به موهام زدم و پوست سرم تقریبا یکم بهتر شد اما باز اگه یه نوبت نمیزدم دوباره چرب میشد .پوست سر چرب و موهام خشک خشک .محصولاتی هم که واسه بعد از حمام برای موهای فر هست خیلی گرون هستن چون اکثرا خارجی هستن .لطفا راهنماییم کنید .تصویری که براتون ارسال کردم درست چند لحظه بعد از حمام و در حالت مرطوب بودن هست .ضمن اینکه من 32 سالمه و مجرد هستم و تا حالا هم ازدواج نداشتم اما موهای سر تقریبا همشون سفید شدن .

موهای شما ذاتا فر هست و فر بودنش اصلا مشکل پزشکی نیست که درمان پزشکی داشته باشد و هیچ درمانی هم توصیه نمیشود

ولی برای چربی کف سر و همچنین وز بودن موها درمان هست

و حتی برای سفید شدن مو هم درمانی نیست ؟؟

برای سفید شدن موها ابتدا باید یک آزمایش خون بدهید

تقریبا 9 ماه پیش .بخاطر کرونا اصلا پام رو هیچ مطبی نمیزارم .
چرا داخل متن نوشتم .شما دقت نکردید .32 سال .
ضمن اینکه من عرض کردم داخل متن که مشکل دیگه من این هست که کف سرم به شدت چرب هست .من متن کاما براتون ارسال کردم .

برای چربی کف سر و وز بودن موها اگر خواستید درمان را تجویز کنم

برای سفیدی موها هن باید آزمایش خون بدهید

اگر خواستید موارد آزمایش خون را بگویم

آخرین آزمایش خونتان را هم نگفتید کی بود؟شما هم لطفا متن را با دقت بخوانید!!

من هم گفتم اپر میخواهید برای چربی کف سر دارو بدهم؟چیز دیگه ای گفتم؟عصبانیت خودتان را کنترل کنید!

برای سفیدی موها هم آزمایش سطح روی خون، آهن خون، ویتامین B12 خون و آهن خون اندازه گیری شود